Proosten op de nieuwe woning!
Proosten op de nieuwe woning!

Deelnemers SAMENBOUWEN.IN.Geerpark tekenen koop- en aannemingsovereenkomsten

  Zakelijk

In de energiezuinige nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen komen in de nieuwe fase 'Tot Morgen', ten noorden van het centrale park, zestien koopwoningen, geheel naar de wens van de toekomstige bewoners. Nu de woningontwerpen in samenspraak met de deelnemers van SAMENBOUWEN.IN Geerpark zijn uitgewerkt en de omgevingsvergunning door de gemeente Heusden is verleend stond tijdens de deelnemersbijeenkomst van 30 oktober het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomsten op het programma.

VLIJMEN - Op deze fraaie plek in Geerpark worden acht rijwoningen en acht patiobungalows gerealiseerd. In samenspraak met de toekomstige bewoners heeft de architect de woningontwerpen uitgewerkt en op basis hiervan heeft de gemeente Heusden inmiddels de omgevingsvergunning verleend. Het betreft hier een 'nul-op-de-meter' project. Dit betekent dat de woning evenveel energie opwekt als dat een bewoner gemiddeld verbruikt. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk.

Enthousiaste aannemer

In Van der Aa Bouwbedrijf uit Elshout hebben de deelnemers een enthousiaste aannemer gevonden die ernaar streeft om in het 1e kwartaal van 2020 te starten met de bouw. Voldoende redenen voor de deelnemers om op woensdagavond 30 oktober jl. gezamenlijk de koop- en aannemingsovereenkomsten te ondertekenen! De deelnemers gaan nu nader met de aannemer in overleg om de afwerking verder op hun wensen af te stemmen.

Meer informatie

Alle woningen zijn op dit moment bezet, maar wil jij meer weten over deze manier van bouwen? Neem dan contact op via mail info@samenbouwen.in of telefonisch via 040 - 242 32 23 (SAMENBOUWEN.IN GEERPARK). Kijk voor meer informatie op http://samenbouwen.in/projecten/samen-bouwen-geerpark/.

Meer berichten