Bij Slagerij van de Ven in Vlijmen wordt vlees op een duurzame, diervriendelijke en eerlijk manier geproduceerd. Een lekker en gezond stukje vlees naar de smaak van vroeger! Foto: Yuri Floris Fotografie
Bij Slagerij van de Ven in Vlijmen wordt vlees op een duurzame, diervriendelijke en eerlijk manier geproduceerd. Een lekker en gezond stukje vlees naar de smaak van vroeger! Foto: Yuri Floris Fotografie (Foto: Yuri Floris)

Gezond en (h)eerlijk vlees bij Slagerij van de Ven

  Zakelijk

Mensen kiezen bewuster voor gezond en duurzaam vlees. De kwaliteit en herkomst van het product is dus steeds belangrijker. Slagerij van de Ven aan de Akkerstraat 3 in Vlijmen verkoopt enkel vlees met een verhaal. Mals, natuurlijk en rechtstreeks van de boer.

VLIJMEN - "Ons vlees is van Nederlandse herkomst en wordt ingekocht bij partners die het dierenwelzijn, de duurzaamheid en de kwaliteit van hun producten waarborgen", vertelt Peter van Overbeek van Slagerij van de Ven. "Wij weten hoe de dieren geleefd hebben en gevoerd zijn: in een natuurlijke omgeving en vrij van hormoonpreparaten en antibiotica." Het geselecteerde varken-, rund- en kippenvlees wordt geproduceerd bij Heyde Hoeve boeren, Heide de Groenzoom en De Gildehoen. Eerlijk, duurzaam en met de smaak van vroeger.

Groot compliment

"Er wordt minder vlees gegeten, maar er wordt wel bewuster gekozen voor ambachtelijk en smaakvoller vlees", concludeert Peter: "Wij zijn trots op onze producten en de herkomst van ons vlees. Het feit dat onze klanten het verschil proeven is een groot compliment."

Zaak vol Smaak

De 'Zaak vol Smaak' is onderscheidend met een ruim aanbod prijswinnende specialiteiten van eigen receptuur. Meer info: www.slagerijvandevenvlijmen.nl.

Meer berichten