Het vlees wordt dagelijks vers gemarineerd en de spare ribs, drumsticks, beenhammen en spek worden iedere dag vers gegrild. De winkel gaat altijd al om 07.00 open en vanaf die tijd bent u welkom.
Het vlees wordt dagelijks vers gemarineerd en de spare ribs, drumsticks, beenhammen en spek worden iedere dag vers gegrild. De winkel gaat altijd al om 07.00 open en vanaf die tijd bent u welkom. (Foto: )

Bossers Vlees breidt gratis barbecues en grills flink uit

  Zakelijk

Bossers Vlees aan de Churchilllaan 89 in Den Bosch heeft het aantal barbecues en grills met spit enorm uitgebreid. Buiten eten is namelijk enorm populair. Het buiten koken hoort daar bij, met vlees, vis of vega op de barbecue of aan het spit is dat enorm leuk. U kunt de barbecues (op gas of houtskool), grills, wokpannen, steengrills, fonduesets en gourmetstellen gratis gebruiken. Wel altijd tijdig reserveren!

REGIO - Bossers Vlees heeft een enorm assortiment voor de barbecue, fondue, gourmet en steengrill. Dagelijks worden alle producten zelf gemaakt. "Bossers Vlees is een vers vleesformule waarbij zeer scherpe prijzen worden gehanteerd met een hoge kwaliteit", vertelt eigenaar Lauran Bossers: "Met deze voordeelformule boekten we direct succes. Al snel bleek de klanten uit de wijde omtrek hun vlees bij ons kwamen kopen. Klanten komen speciaal voor de prijs, de kwaliteit en de vriendelijke en kundige bediening.
Bossers Vlees staat vooral bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten. In deze periode is het zodoende extra druk met alle bestellingen. Aan te raden is dus om vooraf via internet of telefonisch uw bestelling te plaatsen. Kijk voor meer informatie en acties op www.bossersvlees.nl, of bel met 073-6231958.

Meer berichten