Geerpark in Vlijmen.
Geerpark in Vlijmen. (Foto: Sjuul van der Pol)

Ruim en groen wonen scoren hoog in Geerpark

  Zakelijk

'Energiezuinig en duurzaam wonen, op een goede, ruim opgezette locatie in een groene, kindvriendelijke omgeving, toch dicht bij de stad'. Dit zijn de voornaamste redenen om voor Geerpark te kiezen. Geerpark voldoet ruimschoots aan de verwachtingen vindt 86% van haar bewoners. Het rapportcijfer is gestegen van een 7 in 2017 naar een 8 in 2019, zo blijkt uit het bewonerstevredenheidsonderzoek.

VLIJMEN - 'Geerpark is een frisse nieuwe wijk met veel nieuwe mensen uit zowel Vlijmen als daarbuiten, met een geweldig park', aldus de respondenten. Ook energiezuinig wonen scoort hoog, net als wonen in en nabij de natuur: 'Mooi ruim en duurzaam opgezet qua wonen en recreëren.' Opvallend is de sterke betrokkenheid bij de woonomgeving: deze is gestegen van 47% naar 76% in twee jaar tijd. Een ontwikkeling die aansluit bij één van de speerpunten van Geerpark: een wijk opbouwen samen met bewoners. Daar is onder andere Buurt Bestuurt Geerpark uit ontstaan.
Na de zomer presenteert Team Geerpark de resultaten van het onderzoek aan de wijk. Ook wordt besproken wat met de tips en verbeterpunten wordt gedaan. Alle bewoners ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Meer berichten