Klanten krijgen tijdens de PME Experience mooie PME premiums cadeau. De Bazeroen in Heusden is vrijdag tot 21.00 uur geopend, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Klanten krijgen tijdens de PME Experience mooie PME premiums cadeau. De Bazeroen in Heusden is vrijdag tot 21.00 uur geopend, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. (Foto: )

PME Denim Experience bij De Bazeroen in Heusden

  Zakelijk

Van 24 tot en met 26 mei wordt bij De Bazeroen Mannenmode aan de Botermarkt in Heusden de PME Legend Denim Experience gehouden. Eigenaren Huib van der Kas en Karin Schuur zijn erg blij met dit bijzondere evenement.

HEUSDEN - "PME Legend is een prachtig jeansmerk met een rijke historie en internationaal aanzien. Wij hebben al jaren een bijzondere plek voor dit merk in de collectie ingeruimd en dat is bij PME niet onopgemerkt gebleven", vertelt Karin. "Zij zien ons echt als een specialist in de regio en willen daarom iets bijzonders neerzetten in onze winkel. Er komt voor de experience dan ook een specialist over van het hoofdkantoor die echt álles van jeans en het merk PME weet." Huib vervolgt. "We mogen ook unieke premiums weggeven, zoals een leren PME weekendtas t.w.v. 399 euro. Deze krijg je cadeau bij aankoop van kleding vanaf 499 euro. Maar ook bij kleinere aankopen hebben we mooie give-aways, zoals PME geuren en caps. Sowieso krijgt elke klant deze dagen bij zijn aankoop een mooi cadeau." Daarnaast is er een kinderprogramma, zodat vaders (en moeders) op hun gemak de collectie kunnen bekijken. Naast PME bestaat die uit o.a. Vanguard, Giordano, Baileys, MAC jeans (alle maten), Com4 broeken en Alan Red shirts.

Meer berichten