Jubileumshow van maandag 6 tot en met zaterdag 11 mei bij de drie vestigingen van Jos van Boxtel. Zo ook in Den Bosch waar het team iedereen van harte welkom heet.
Jubileumshow van maandag 6 tot en met zaterdag 11 mei bij de drie vestigingen van Jos van Boxtel. Zo ook in Den Bosch waar het team iedereen van harte welkom heet. (Foto: )

Jubileumshow 'Vijftig jaar Toyota Jos van Boxtel'

  Zakelijk

Woensdag 1 mei om precies te zijn, was Jos van Boxtel 50 jaar officieel Toyota dealer. Het bedrijf viert dit bijzondere jubileum deze hele week met een jubileumshow op de drie vestigingen in Middelrode, 's-Hertogenbosch en Oss.

REGIO - De Jos van Boxtel groep bestaat al sinds 1954 en werd in 1969 officieel dealer van Toyota. Toyota stond bol van ambitie om de wereld te veroveren, maar was in Europa nog druk bezig om voet aan de grond te krijgen. En bij Van Boxtel gebeurde tegelijkertijd ongeveer hetzelfde. De verhuizing van Berlicum naar Middelrode in datzelfde jaar gaf het bedrijf niet alleen de ruimte om verder te groeien, maar zette ook de deur open naar het dealerschap van Toyota. De voortvarendheid en klantgerichtheid waarmee Jos van Boxtel werkte, sloot naadloos aan op de wijze waarop de importeur van Toyota het merk in Nederland op de kaart wilde zetten. Nu, 50 jaar later, is Jos van Boxtel met drie Toyota vestigingen in de regio een echte 'local hero' te noemen. Tijdens de jubileumshow kunnen bezoekers profiteren van allerlei extra voordeel op nieuwe én gebruikte Toyota's. Bezoekers maken bovendien kans op een avontuurlijke ballonvaart in de olympische luchtballon. Ontdek meer op www.josvanboxtel.nl/toyota.

Meer berichten