Caroline van de Wiel is genomineerd met haar serie foto's en haar visie op haarmode voor het komende seizoen. Foto: Laura Knipsael
Caroline van de Wiel is genomineerd met haar serie foto's en haar visie op haarmode voor het komende seizoen. Foto: Laura Knipsael (Foto: )

Caroline van de Wiel trots op nominatie Coiffure Award

  Zakelijk

De Coiffure Award is de meest prestigieuze prijs binnen de Nederlandse kappersbranche. Het is een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers uit heel Nederland en wordt ook wel de 'Oscaruitreiking' in kappersland genoemd. Uit de honderden inzendingen is Caroline van de Wiel van Ixxi Hairstudio uit Drunen genomineerd met haar serie foto's en haar visie op haarmode voor het komende seizoen.

DRUNEN - Meedoen aan de Coiffure Award staat voor creatief zijn en kijken wat er komt en gaat in mode en fashion. Caroline heeft een visie bedacht en met de hulp van een geweldig team heeft ze een nominatie in de wacht weten te slepen. Met dank aan fotografe Laura Knipsael, visagiste Roxy de Moor en styliste Marlies Diesman.

Uitreiking

Trots op de nominatie in de categorie 'Dames' reist Caroline van de Wiel van Ixxi Hairstudio op zondag 12 mei af naar Studio21 in Hilversum voor de trendy gala-uitreiking van de Awards, gepresenteerd door Eva Jinek met een optreden van OG3NE tijdens de spetterende afterparty. Een nationale en internationale jury, bestaande uit 's werelds beste kappers!, beoordeelt het werk op coupe, visagie, styling en fotografie. Het winnen van een Coiffure Award is een erkenning van vakmanschap en creativiteit en misschien wel de ultieme kroon op het werk van een vakfanaat!

Kijk voor meer informatie op www.ixxi-hairstudio.nl, of bel met 0416-380390.

Meer berichten