Een bloemenzee van prachtige zomerbloeiers tijdens het extra voordelige Perkgoedfeest op zaterdag 11 mei bij Tuinplantencentrum Van Krugten aan de Kooiweg 1a in Drunen. Foto: Yuri Floris Fotografie
Een bloemenzee van prachtige zomerbloeiers tijdens het extra voordelige Perkgoedfeest op zaterdag 11 mei bij Tuinplantencentrum Van Krugten aan de Kooiweg 1a in Drunen. Foto: Yuri Floris Fotografie (Yuri Floris Fotografie)

Mooie zomerbloeiers bij Perkgoedfeest Van Krugten

  Zakelijk

Op zaterdag 11 mei, met IJsheiligen en daags voor Moederdag, is het de gehele dag Perkgoedfeest bij Tuinplantencentrum Van Krugten. Een ideale gelegenheid om (schoon)moeders én hun tuin, terras of balkon op te fleuren met prachtige zomerbloeiers zoals petunia's, begonia's en dahlia's.

DRUNEN - "Van oudsher geldt dat de kans op nachtvorst na IJsheiligen nihil is en daarmee de zomerbloeiers geplant kunnen worden", legt Maurice Schep uit, mede-eigenaar van Tuinplantcentrum Van Krugten. "Daar wachten veel mensen op." Van Krugten biedt een ruim assortiment zomerbloeiers; klein- en groot perkgoed, los of kant en klaar met hangpotten of terrasschalen, zodat iedereen zelf tuin of terras kan inrichten. "Geraniums blijven populair, evenals de Million Bells", vertelt Maurice. "Deze mini petunia heeft weinig water nodig en bloeit lang. Alle zomerbloeiers blijven bij goede verzorging mooi tot eind september." De kwaliteit van de planten en goede service staan voorop bij Van Krugten. Profiteer van diverse aanbiedingen op alle zomerbloeiers tijdens het Perkgoedfeest op zaterdag 11 mei van 09.00 tot 17.00 uur bij Tuinplantencentrum Van Krugten aan de Kooiweg 1a in Drunen. Meer info: www.tpcvankrugten.nl, of bel met 06-10402610.

Meer berichten