De lokale ondernemers Grand Cafe De Arcade, Het Lokaal, La Cantina en De Smulkar Evenementenverzorging bundelen hun krachten om het Raadhuisplein te voorzien van een sfeervol terras met bars, een hamburger foodtruck en livemuziek.
De lokale ondernemers Grand Cafe De Arcade, Het Lokaal, La Cantina en De Smulkar Evenementenverzorging bundelen hun krachten om het Raadhuisplein te voorzien van een sfeervol terras met bars, een hamburger foodtruck en livemuziek. (Foto: Drunen4You)

PleinFestijn bruisend middelpunt van Paasfestijn

  Zakelijk

Op Tweede Paasdag maandag 22 april vormt het Raadhuisplein een bruisend middelpunt van het Paasfestijn in het centrum van Drunen. Centraal, tussen de honderden gevulde kraampjes in Drunen, kunt u als bezoeker even terzijde stappen om te genieten van een heerlijk drankje, versnaperingen en muziek. Natuurlijk zijn er ook leuke en sportieve activiteiten voor de kinderen.

DRUNEN - De lokale ondernemers Grand Cafe De Arcade, Het Lokaal, La Cantina en De Smulkar Evenementenverzorging bundelen hun krachten om het Raadhuisplein te voorzien van een sfeervol terras met bars, een hamburger foodtruck en livemuziek. Het PleinFestijn zal van 13.00 tot 18.00 uur muzikaal worden opgeluisterd door DJ Stefan de Hart. De akoestische band Code Blue zal om 15.00 uur en 16.30 uur live hun passie voor pure muziek ten gehore brengen met een repertoire van soul en blues covers waarbij hun eigen sound de rode draad heeft.

Sport en spel

Voor wie houdt van spel met een twist staat er een dartsbord van 9 meter doorsnede klaar voor een potje voetbaldarts. FC Drunen begeleidt en verzorgt een deze erg leuke combinatie van voetbal en darts. Lukt het jou om een befaamde 'one-hundred-and-eighty' of een bulls eye te scoren?
Tennisvereniging LTC De Klinkaert beschikt sinds kort over enkele splinternieuwe padelbanen. Padel is een combinatie van tennis en squash dat internationaal als sport steeds bekender en gespeeld wordt. Ter kennismaking verzorgt De Klinkaert een demonstratie van deze populaire sport.

Fun voor kids

Een groot kleurrijk springkussen zorgt voor veel vertier bij de jongere bezoekers van het PleinFestijn. De kinderen kunnen al springend heerlijk hun energie kwijt. In de luwte kunnen zij zich ook gratis laten schminken door een professionele grimeur. Kortom: kom naar het PleinFestijn!

Meer berichten