Theo Nelissen, voorzitter van Chapeau Woonkring Heusden, schudt Eric van den Einden, directeur-bestuurder van Woonveste, de hand.
Theo Nelissen, voorzitter van Chapeau Woonkring Heusden, schudt Eric van den Einden, directeur-bestuurder van Woonveste, de hand. (Foto: )

Achttien appartementen voor Chapeau Woonkring

  Zakelijk

Vertegenwoordigers van Woonveste en Chapeau Woonkring Heusden hebben onlangs de huurovereenkomst voor 18 appartementen aan de Nassaulaan in Vlijmen voor een looptijd van twintig jaar ondertekend. Deze maken deel uit van een fraai nieuwbouwproject met in totaal 50 zeer energiezuinige appartementen.

VLIJMEN - BAM Wonen bouwt momenteel in opdracht van Woonveste 50 zeer energiezuinige appartementen op de voormalige kerklocatie aan de Nassaulaan. Hiervan zijn 32 appartementen voor de sociale verhuur en 18 appartementen voor Chapeau Woonkring Heusden. Eén van de 18 appartementen is ingericht als gemeenschappelijke ruimte. In de appartementen van Chapeau Woonkring Heusden gaan mensen met een psychische kwetsbaarheid onder professionele begeleiding zelfstandig wonen. Deze woonvorm past goed bij de maatschappelijke taak die Woonveste als wooncorporatie heeft. Alle appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd. De woningen wekken voldoende energie op om te voorzien in verwarming, warm water en elektriciteit. Een gasaansluiting is niet meer nodig en de bewoner krijgt de garantie dat de woning de beloofde energieprestatie blijft halen.

Meer berichten