Stein Cools: “Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Ze kijken, net als wij, elk jaar met veel enthousiasme uit naar deze dag waarbij Brabantse gezelligheid en onze passie voor het vak voorop staat."
Stein Cools: “Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Ze kijken, net als wij, elk jaar met veel enthousiasme uit naar deze dag waarbij Brabantse gezelligheid en onze passie voor het vak voorop staat." (Foto: )

Open dag Cools Oogzorg op zaterdag 17 november

  Zakelijk

Benieuwd naar de nieuwste montuurcollecties, de meest vernuftige meettechnologieën en mogelijkheden op het gebied van oogzorg en hoortoestellen? Breng dan een bezoek aan de jaarlijkse open dag van Cools Oogzorg op zaterdag 17 november van 10.00 tot 16.00 uur aan De Akker 7 in Vlijmen.

VLIJMEN - "We willen onze klanten graag zo goed mogelijk bedienen", aldus eigenaar Stein Cools. "Op deze dag kunnen we hen meer laten zien en proeven van alle mogelijkheden." De vier grootste brilmontuur leveranciers (Theo Eyewear, J.F. Rey, Lindberg en Mykita) tonen hun meest unieke monturen en nieuwste collecties, en staan klaar om klanten te voorzien van advies. Wie beslist om tijdens de open dag een bril aan te schaffen, mag uit een geselecteerde collectie een horloge uitzoeken bij Anny van Buul Juweliers. Kwaliteit en professionaliteit staat hoog in het vaandel bij Cools Oogzorg. "Wij bieden oogmetingen op hoog niveau", aldus Stein. "Met trots beschikken wij als één van de eerste opticiens in Europa over een Zeiss Visufit 1000 die met negen 3D camera's de plaats van de brillenglazen nog nauwkeuriger vaststelt voor een optimaal en comfortabel zicht." Ook de nieuwste trends en innovaties op het gebied van hoortoestellen worden getoond.

Meer berichten