Kees Euwijk poseert samen met zijn vrouw José Hafkamp voor de winkel.
Kees Euwijk poseert samen met zijn vrouw José Hafkamp voor de winkel. (Foto: )

't Brillenhuys in Drunen viert 25-jarig bestaan

  Zakelijk

'U gaat weer een heldere tijd tegemoet', woorden die al 25 jaar dagelijks te horen zijn in de winkel van Kees Euwijk die deze maand 25 jaar bestaat en een begrip is in Drunen en omgeving.

DRUNEN - Vijfentwintig jaar geleden begon Kees zijn speciaalzaak in optiek in de vesting van Heusden en 13 jaar geleden opende hij zijn tweede winkel in Drunen. Beide speciaalzaken waar kwaliteit, service en beleving centraal staan en waar de klant de absolute koning is. Sinds enkele jaren zijn de vestigingen samengevoegd in Drunen en staat Euwijk nog altijd aan het roer tezamen met zijn vrouw José Hafkamp en hun team specialisten. Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het vak vindt Kees het tot op de dag van vandaag geweldig om zijn klanten en patiënten zijn service en producten aan te kunnen bieden op het gebied van optiek en optometrie, ondersteund door zijn team natuurlijk.
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van 't Brillenhuys staat de gehele maand november bol van jubileumacties om het jubileum uitgebreid te vieren. Tevens heeft 't Brillenhuys sinds enkele weken weer de compleet nieuwe collectie binnen waarmee ze toonaangevend zijn in de regio. Meer info: www.brillenhuys.nl.

Meer berichten