Lever zelf de gebruikte bontjas aan. Samen met u maakt Els de Meijer een nieuw ontwerp en u krijgt hem terug als een nieuw product.
Lever zelf de gebruikte bontjas aan. Samen met u maakt Els de Meijer een nieuw ontwerp en u krijgt hem terug als een nieuw product. (Foto: )

Heusden doet mee aan 'Week van het Maken'

  Zakelijk

De Week van het Maken is het grootste maak evenement van Nederland. Samen met diverse instellingen en makers brengt Crafts Council Nederland de kracht van het maken onder de aandacht. Tijdens deze week kan op veel plaatsen in het land worden gemaakt en geleerd. Zo is er op zaterdag 27 en zondag 28 oktober een landelijke Studio Route.

HEUSDEN - Door het hele land zetten makers de deuren van hun atelier open. Een van de deelnemers is 'ZACHT-100% gerecycled bont' in Heusden-Vesting. In het atelier van bontbewerker Els de Meijer worden bontjassen verwerkt tot nieuwe producten. ZACHT is tijdens de Studio Route op 27 en 28 oktober open van 11.00 tot 17.00 uur.
In de vestingstad is niet alleen een bontbewerker gevestigd, maar ook een kaarsenmaker, hoedenmaker, parfummaker, vliegvisbinder en een broderie dárt couturier. Tijdens de Studio Route kunt u deelnemen aan de 'Handmade in Heusden' wandeling. U maakt kennis met al deze makers. Zaterdag start de wandeling om 13.30 uur en zondag om 13.30 uur. Kosten 4,50 euro per persoon. Reserveren: www.hbtheusden.nl, via info@hbtheusden.nl, of bel met 0416-662100.

Meer berichten