Zo'n vijftig kinderen uit Vlijmen en omgeving hebben zaterdag samen met bakker Bas broodjes gebakken om het 90-jarig bestaan van bakkerij Vermeulen & Den Otter te vieren. Foto: Yuri Floris Fotografie
Zo'n vijftig kinderen uit Vlijmen en omgeving hebben zaterdag samen met bakker Bas broodjes gebakken om het 90-jarig bestaan van bakkerij Vermeulen & Den Otter te vieren. Foto: Yuri Floris Fotografie (Foto: Yuri Floris)

Jarige bakkerij heeft bakkers van de toekomst gevonden!

  Zakelijk

Zaterdag mochten 50 mini-bakkers samen met bakker Bas broodjes bakken bij Vermeulen & Den Otter in Vlijmen. En zoals de foto wel laat zien was het een gezellige boel!

VLIJMEN - Tegelijkertijd mochten de 5 finalisten van 'Heel Vermeulen & Den Otter bakt' in Vught hun mooiste en lekkerste taarten bakken. De winnaar - Marianne de Groot uit Hedel - heeft een weekendje Brugge gewonnen met een bezoek aan het chocolademuseum! Tevens werd die dag ook de directie, Bas en Angelie Vermeulen, door alle medewerkers in het zonnetje gezet en gefeliciteerd met het 90-jarig bestaan van de bakkerij. Zij kregen een tegeltje aangeboden dat is bevestigd op een kei: 'Misschien zijn wij zo bijzonder omdat we zo gewoon zijn gebleven. Omdat wij aangestuurd worden door een kei van een baas die altijd zichzelf is!'. Ook kregen Bas en Angelie een boek aangeboden met daarin persoonlijke verhalen en leuke anekdotes van wat de medewerkers de afgelopen jaren mee hebben gemaakt bij de bakkerij. En natuurlijk waren er bloemen voor Bas en Angelie, maar zeker ook voor Kees en Annie Vermeulen die 30 jaar geleden het stokje doorgaven aan Bas en Angelie. Hiermee werd het jubileumjaar feestelijk afgesloten. Op naar de honderd!

Meer berichten