"De capaciteit en kwaliteit van onze werknemers is bepalend voor onze onderneming", aldus Mari Lammers met naast hem zijn broer Hans. Foto: Yuri Floris Fotografie
"De capaciteit en kwaliteit van onze werknemers is bepalend voor onze onderneming", aldus Mari Lammers met naast hem zijn broer Hans. Foto: Yuri Floris Fotografie (Foto: Yuri Floris)

Gerard Lammers B.V: specialist in transport

  Zakelijk

Familiebedrijf Gerard Lammers B.V., opgericht in 1931, biedt totaaloplossingen voor het vervoer, opslag en verplaatsen van objecten. Binnen diverse segmenten - van industriële producten tot kunstwerken en machine- & bedrijfsverhuizingen - is het bedrijf toonaangevend.

NIEUWKUIJK - Met een goede nazorg en een excellente dienstverlening heeft Transport, Op- en Overslagbedrijf Gerard Lammers B.V. een uitstekende reputatie opgebouwd. "Onze toegevoegde waarde is dat we verder gaan dan enkel het vervoer van A naar B", aldus Mari Lammers. "We zoeken altijd naar een oplossing en ontzorgen de klant."

De broers Mari en Hans zijn de derde generatie die aan het roer van het bedrijf staan. Inmiddels beschikt de firma over 17 vrachtwagens, 40 opleggers en aanhangers, een vrachtwagen met 165 ton meter kraan en een team van 27 personeelsleden om elk transport succesvol en soepel te laten verlopen. "We opereren in diverse disciplines waarbij het gros van de werkzaamheden stroom gelieerd is", aldus Mari. "Zoals haspels, trafo's en hoogspanningsstations. We werken dan ook al sinds 1937 samen met onze trouwe klant Enexis. Maar we vervoeren ook regelmatig kunstwerken. Groot of juist klein en breekbaar, zoals bronzen beelden en het bekende BoschBeest 'de uil' van 11 meter hoog." Het bedrijf beschikt ook over 14.000 m² opslagruimte binnen en 14.000 m² buiten en verhuurt gesloten containers van diverse afmetingen. Mari: "We bieden opslagruimte voor bijvoorbeeld buizen, voedingsmiddelen, stroom gerelateerd materiaal en machines tot 20 ton." De vakbekwame mensen worden intern en extern opgeleid voor kraanwerk en specialistisch vervoer. Mari: "We investeren graag in onze vakmensen en zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs en een planner. De capaciteit en kwaliteit van onze werknemers is bepalend voor onze onderneming."

Transport, Op- en Overslagbedrijf Gerard Lammers B.V. is gevestigd op bedrijvenpark Het Hoog aan de Turfsteker 6 in Nieuwkuijk. Voor meer info: 073-5116161, of mailen naar transport@lammers.nl.

Meer berichten