Rob Vlemmix en Hans Vugts poseren fier voor hun logo op de nieuwe locatie aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Foto: Jasmijn Stikvoort Photography
Rob Vlemmix en Hans Vugts poseren fier voor hun logo op de nieuwe locatie aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Foto: Jasmijn Stikvoort Photography (Foto: Jasmijn Stikvoort)

Notariskantoor Heusden breidt uit

  Zakelijk

Notariskantoor Merkx Vugts & Vlemmix breidt met de overname van notariskantoor Van Lintel uit naar drie vestigingen in Heusden, Sprang-Capelle en Waalwijk. Van Lintel trekt zich, na notarieel actief te zijn geweest sinds 1986, eervol doch blijvend betrokken terug. Met de verhuizing van notariskantoor Van Lintel op 25 juli naar de nieuwe locatie aan de Taxandriaweg te Waalwijk, is het grootste notariskantoor van De Langstraat een feit.

WAALWIJK - Notariskantoren Van Lintel en Merkx Vugts & Vlemmix werken feitelijk al samen sedert 2013 wanneer zij gezamenlijk het notariskantoor in Sprang-Capelle overnemen. Met deze overname wordt de ambitie tot een groter werkgebied gerealiseerd. Een dergelijke stap omvat echter wel wat voorbereiding. "Als notaris word je benoemd in een bepaalde gemeente waarin je kantoor mag houden", legt Hans Vugts uit. "Daarbij moet alles volgens de regels verlopen en zijn er veel instanties bij betrokken."
Hans Vugts en Janet Vlemmix blijven als notaris werkzaam in Heusden. Rob Vlemmix verlaat na 18 jaar Heusden om de gepensioneerde Van Lintel in Waalwijk op te volgen. "Gezien mijn woonplaats, de samenwerking en mijn fysieke aanwezigheid in Waalwijk sinds begin dit jaar, lag deze verdeling in de lijn der verwachting", aldus Vlemmix. "Ik wilde echter geen ontslag nemen in Heusden maar mijn bevoegdheid is verplaatst naar Waalwijk." Het voltallige personeel van notariskantoor Van Lintel verhuist op 25 juli naar het nieuwe en modern ingerichte pand aan de Taxandriaweg 8b. Met een drietal vestigingen huisvest notariskantoor Merkx Vugts & Vlemmix maar liefst drie notarissen, 5 kandidaat notarissen en 18 personeelsleden. "Daarmee zijn we het grootste notariskantoor in De Langstraat", aldus Vugts. "We zijn één grote organisatie waarin we met onze expertises bij alle vraagstukken goed van dienst kunnen zijn." Bijzonder is dat, met de aanstaande beëdiging en benoeming van Janet Vlemmix tot notaris in Heusden, er sprake is van een notarisechtpaar binnen de onderneming. De heren Vlemmix en Vugts zijn wars van het stoffige imago van een notariskantoor en laten dat zien door de moderne en frisse inrichting van het nieuwe pand, en de wijze van klantbenadering.
"Wij vinden het erg belangrijk dat de klant in een heldere begrijpbare taal en met concrete voorbeelden wordt uitgelegd waarvoor er getekend wordt", aldus Vlemmix. "Daarbij hebben wij ook een adviserende rol en nemen graag de klant bij de hand voor een goede voorlichting. We vinden het belangrijk dat de klant goed op de hoogte is alvorens zij een keuze maken." Vugts beaamt: "We zijn heel toegankelijk en down to earth, en houden van een open benadering. Er wordt bij ons ook veel gelachen." Schroom vooral niet om contact op te nemen wanneer je vragen hebt. "Vragen kosten bij ons geen geld, aktes kosten geld", benadrukken de heren. "We zijn liever vooraf dan achteraf betrokken." Voor meer info: www.notarismvv.nl.

Meer berichten