Van Mossel OPC Opel Den Bosch is gevestigd aan de Afrikalaan 2 en Van Mossel OPC Opel Veghel aan de Vanderlandelaan 1.
Van Mossel OPC Opel Den Bosch is gevestigd aan de Afrikalaan 2 en Van Mossel OPC Opel Veghel aan de Vanderlandelaan 1. (Foto: )

Vier bedrijfswagens halen, drie betalen bij Van Mossel

  Zakelijk

Van Mossel OPC heeft, vlak voordat iedereen van de vakantie gaat genieten, nog een knallende nu-of-nooit-vakantie-aanbieding tijdens de Bedrijfswagenshow van 12 tot en met 14 juli. Robbert-Jan Thepass, Van Mossel OPC Den Bosch: "Wij bieden tot maar liefst 25% korting op ál onze bedrijfswagens! Dat is dus letterlijk '4 bedrijfsauto's aanschaffen en 3 betalen'."

REGIO - Thepass geeft aan dat de Bedrijfswagenshow gepaard gaat met een grote diversiteit aan Opel-modellen. "Denk aan de Vivaro, Movano, Combo en Corsa Van. Maar de show omvat ook een groot aanbod demo-modellen, van een Vivaro Irmscher tot en met Movano CityBox." Vanzelfsprekend houdt Van Mossel OPC ook rekening met de ondernemer, die niet meteen drie Opel Bedrijfsauto's afrekent en met vier bedrijfsauto's de showroom verlaat. "De ondernemer, ZZP'er of eenmanszaak die één Opel bedrijfsauto aanschaft, kan rekenen op een korting tot 25 procent", vervolgt Thepasss. Verder biedt Van Mossel OPC scherpe maandtarieven met 1,99 procent rente op financiering en aantrekkelijke operational lease-tarieven. Dankzij koopavonden op zowel donderdag 12 als vrijdag 13 juli tot 21.00 uur, kan de ondernemer zich ook na het werk in alle rust oriënteren op het Opel-bedrijfswagenaanbod.

Meer berichten