Aan de Alcoalaan in Drunen worden 29 nieuwe bedrijfsunits en opslagunits gerealiseerd.
Aan de Alcoalaan in Drunen worden 29 nieuwe bedrijfsunits en opslagunits gerealiseerd. (Foto: )

Enorme belangstelling voor Businesspark Drunen

  Zakelijk

Nadat zes weken geleden de verkoop van 29 nieuwe bedrijfsunits en opslagunits is aangekondigd, zijn er inmiddels 20 verkocht, verhuurd of gereserveerd. De grote belangstelling is zeker geen verrassing voor Van de Zande Makelaardij.

DRUNEN - Ron Michels, bedrijfsmakelaar bij Van de Zande Makelaardij, is daar helder in: "Sinds het uitbreken van de crisis 10 jaar geleden is er in de gemeente eigenlijk helemaal geen nieuwbouw meer geweest. Nu ondernemers en ZZP'ers weer goede tijden meemaken willen ze een mooie stap vooruit maken. Op deze zichtlocatie aan de Alcoalaan worden units gebouwd met een hoogwaardige uitstraling, gecombineerd met een lage koop-en huurprijs. Die combinatie is natuurlijk succesvol. We zien daarnaast ook dat beleggers dit als goede investering met een mooi startrendement beoordelen, iets wat we alleen maar kunnen bevestigen."

De opslagunits van 36 vierkante meter koop je voor 44.250 euro, de grotere bedrijfsunits met twee verdiepingen al vanaf 104.250 euro. Natuurlijk kun je ook verschillende opslagunits huren: de opslagunits huur je voor 295 euro, de grotere bedrijfsunits al vanaf 695 euro (dat is inclusief parkeerplaatsen).

Gezien het geringe aantal beschikbare units, word belangstellenden geadviseerd snel contact op te nemen met bedrijfsmakelaar Ron Michels van Van de Zande Makelaardij op telefoonnummer 0416-333059.

Meer berichten