Het complete merkenpallet van Van den Udenhout is onderdeel van deze 11-daagse actie. Bij Volkswagen zijn veel scherpe acties maar staan de T-Roc en Golf in de spotlight, Audi schuift de A1 en de Q2 naar voren, SEAT kiest voor de Arona en Ibiza.
Het complete merkenpallet van Van den Udenhout is onderdeel van deze 11-daagse actie. Bij Volkswagen zijn veel scherpe acties maar staan de T-Roc en Golf in de spotlight, Audi schuift de A1 en de Q2 naar voren, SEAT kiest voor de Arona en Ibiza.

De 11-daagse bij Van den Udenhout

  Zakelijk

Tijdens de 11-daagse wordt er groots uitgepakt bij Autobedrijf Van den Udenhout. Speciaal voor deze 11 dagen worden acties aangescherpt, is extra aantrekkelijke voorraad ingekocht en profiteert de consument van inmens veel voordeel. Kortom, echt alles wordt uit de kast getrokken om u optimaal te laten profiteren.

Den Bosch - Van 11 tot en met tweede Pinksterdag 21 mei is het zo ver. Tweede Pinksterdag is vaak een druk bezochte dag in de showrooms en mensen staan op het punt om vakantie- en belastinggeld te ontvangen. Dus een extra aantrekkelijke periode om eens voor een nieuwe auto te gaan shoppen.

"Op veel auto's gelden tijdelijk hoge inruilpremies, is veel pakketvoordeel verkrijgbaar en profiteert de consument van extra aantrekkelijke private lease tarieven. Dit gecombineerd met onze extra ingekochte voorraad geeft iedere klant gegarandeerd veel voordeel!" aldus Kurt Verhees, directeur Autobedrijf Van den Udenhout. "Wij gaan echt uitpakken tijdens deze 11-daagse."

Het complete merkenpallet van Van den Udenhout is onderdeel van deze 11-daagse actie. Bij Volkswagen zijn veel scherpe acties maar staan de T-Roc en Golf in de spotlight, Audi schuift de A1 en de Q2 naar voren, SEAT kiest voor de Arona en Ibiza. De Fabia Combi en Rapid stralen voor SKODA terwijl de Caddy en Transporter bij Bedrijfswagens aan de start staan. Kortom voor ieder wat wils. Naast deze uitgelichte actiemodellen profiteert de consument van nog veel extra acties op verschillende modellen.

"Van den Udenhout is een informele organisatie met een sterk bourgondisch karakter. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat klanten een warm gevoel krijgen als men bij ons binnen komt. Wij denken graag met onze klanten mee, Gastvrijheid met een grote G noemen we dit.'' aldus directeur Kurt Verhees. Bekijk alle acties en het vele voordeel van deze kortstondige actieperiode op:

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealers van Nederland, gevestigd in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son en Veghel. Van den Udenhout biedt een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, lease, privé lease, schadeherstel, Bedrijfswagen Inbouw Centrum en een webshop.

Meer berichten