Jurgen van de Steen nodigt iedereen van harte uit voor een bezoekje aan Keukenloods.nl in Drunen.
Jurgen van de Steen nodigt iedereen van harte uit voor een bezoekje aan Keukenloods.nl in Drunen.

Keukenloods.nl Drunen zeer enthousiast ontvangen

  Zakelijk

Een kleine twee weken na de feestelijke opening op Goede Vrijdag, heeft het team van Keukenloods.nl Drunen zijn draai al helemaal gevonden. Keukenloods.nl Drunen is alweer de veertiende vestiging van deze erkende keukenspecialist en meteen ook de mooiste! Om dit te vieren ontvangen alle klanten de komende weken nog veertien procent korting op de aanschaf van een complete keuken.

DRUNEN - "De weken in aanloop naar de opening hebben we met z'n allen enorm hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Het pand is zowel van binnen als van buiten volledig opgeknapt. En het resultaat mag er zijn! Dat blijkt ook wel uit alle reacties van onze klanten. We hebben heel wat enthousiaste reacties mogen ontvangen", aldus bedrijfsleider Jurgen van de Steen.

De nieuwe vestiging aan de Thomas Edisonweg 4 in Drunen is zoals gezegd alweer het veertiende Keukenloods.nl-filiaal in Nederland. De kracht van deze specialist op keukengebied schuilt niet alleen in de sterke prijs-kwaliteitsverhouding, maar zeker ook in het zeer ruime assortiment keukens én losse apparatuur. Van alle merken en dus ook voor iedere portemonnee! "Zo bieden wij bijvoorbeeld een breed aanbod losse ovens (ook stoomovens), kookplaten, koelkasten en koffiezetapparaten, die wij binnen 24 uur kunnen leveren", besluit Van de Steen.
Kijk voor meer informatie op www.keukenloods.nl.

Meer berichten