Fotograaf Klaas Haitsma leverde meer dan 80 foto`s aan waarvan er een gedeelte wordt afgedrukt om de boekhandel te sieren.
Fotograaf Klaas Haitsma leverde meer dan 80 foto`s aan waarvan er een gedeelte wordt afgedrukt om de boekhandel te sieren. (Foto: Martijna Kuiper)

Boekenweek en natuur bij Sikkers in Drunen

  Zakelijk

Bij boek- en kantoorvakhandel Sikkers in Drunen wordt deze week hard gewerkt om het thema van de boekenweek 'natuur' onder de aandacht te brengen. Eigenaar Henkjan van Klaveren heeft samen met zijn vrouw Marja fotokring Flits uit Woudenberg benaderd om bijzondere natuurfoto's aan te leveren.

DRUNEN - De fotokring staat bekend om het maken van macro- en landschapsfoto`s die wekelijks de krant halen op de Utrechtse Heuvelrug. Fotograaf Klaas Haitsma leverde meer dan 80 foto`s aan waarvan er een gedeelte wordt afgedrukt om de boekhandel te sieren en natuurboeken onder de aandacht te brengen. Loop daar eens binnen tijdens de boekenweek tussen 10 en 18 maart en verbaas je over diverse foto`s met onder andere een foto van ijshaar waarbij door de fotograaf een leuk 'kadootje' is vastgelegd. IJshaar is een verschijnsel op rottend beukenhout waar, bij een temperatuur van net onder nul, gassen vrijkomen. Een bijzonder verschijnsel en puur natuur!

Meer berichten
Shopbox