Het team van Van Mossel Ford Tilburg heeft de komende weken scherpe deals paraat.
Het team van Van Mossel Ford Tilburg heeft de komende weken scherpe deals paraat.

Eindejaarsdeals bij Van Mossel Ford

  Zakelijk

Van Mossel Ford heeft de laatste weken van het jaar scherpe deals op Private Lease op het programma staan. Profiteren betekent bij voorbeeld een splinternieuwe Ford Fiesta rijden vanaf 239 euro per maand. "All-inclusive! Je hoeft alleen nog maar te tanken en geen verrassingen meer in je autokosten."

REGIO - De vestigingsdirecteur van Van Mossel Ford heeft meer modellen in huis waaraan veel voordeel is gekoppeld. "We hebben een (tijdelijk) zeer scherpe Private Lease aanbieding op de Ford Kuga: vanaf 379 euro per maand. Ook bij dit aanbod hoef je je Kuga alleen nog maar vol te tanken."

Liever niet leasen en zelf je nieuwe (voorraad-) Ford bezitten? Dat kan ook en zelfs al vanaf 119 euro per maand met Ford Options op een nieuwe Fiesta. Met een vooraf afgesproken aanbetaling en slottermijn aan het eind van de looptijd weet de koper exact waar hij of zij aan toe is. Ford Options is mogelijk op alle actiemodellen: Fiesta, B-Max, Focus en Kuga.

Van Mossel Ford nodigt iedereen uit voor een vrijblijvend bezoek aan de showroom in kerststemming. "Voor iedereen hebben we een passende traktatie. Een offerte op maat is zo gemaakt en je rijdt je nieuwe Ford nog voor de jaarwisseling de Van Mossel Ford-showroom uit."

Van Mossel Ford heeft vestigingen in Tilburg (Kraaivenstraat 20), Den Bosch (Afrikalaan 2) en Veghel (Vanderlandelaan 1), Helmond (Varenschut 17), Eindhoven (Meerenakkerweg 3A) en in Weert en Roermond.

Meer berichten