Profiteer nu van extra voordeel dankzij de 'Countdown Deals' bij Van Mossel OPC Opel.
Profiteer nu van extra voordeel dankzij de 'Countdown Deals' bij Van Mossel OPC Opel.

Van Mossel OPC Opel houdt 'Countdown Deals'

  Zakelijk

Het einde van het jaar, een ideaal moment om zaken te doen met Van Mossel OPC Opel. Het thema is 'Countdown Deals'. Onderdeel daarvan is Private Lease op voorraadmodellen. "We geven maar liefst 20 euro korting op het Private Leasemaandtarief gedurende de hele looptijd van het leasecontract. Daarnaast hebben onze voorraadmodellen een scherpe prijs. Ze bieden veel voordeel bij aanschaf, oplopend tot maar liefst 4.143 euro."

REGIO - Bij Van Mossel OPC Opel zijn momenteel prachtige deals te maken op de Opels Corsa, KARL, Crossland X en Mokka X. Door nu gebruik te maken van de Van Mossel OPC 'Countdown Deals' voorkomen mensen de verhoogde BPM van 2018 en rijden ze nog dit jaar hun splinternieuwe Opel de Opel-showroom bij Van Mossel OPC uit. Kennismaken en profiteren van het vele voordeel betekent vrijblijvend langs komen. "We maken graag een offerte op maat en we hebben een passende kersttraktatie in de showroom."
De Van Mossel OPC Opel-dealers zijn op normale tijden geopend (ook tussen Kerstmis en Nieuwjaar) en zijn gevestigd in Tilburg (Kraaivenstraat), Den Bosch (Afrikalaan), Oosterhout (De Boedingen) en Veghel (Vanderlandelaan). Kijk voor aanvullende informatie over Van Mossel OPC Opel en de diverse vestigingen op www.vanmossel.nl/opc-opel/.

Meer berichten