Logo heusdensecourant.nl


Op dinsdag 12 december - de dag dat leraren gaan staken - kun je bij De Aleph kunst komen maken.
Op dinsdag 12 december - de dag dat leraren gaan staken - kun je bij De Aleph kunst komen maken.

'Wanneer de leraren staken gaan wij kunst maken!'

  Zakelijk

Op 12 december staken alle leraren van het basisonderwijs. Reden? Ze willen extra geld om het verschil in salaris tussen leraren in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs kleiner te maken. Ook willen ze dat er meer leraren worden aangenomen, zodat de werkdruk omlaag gaat.

DRUNEN - De Aleph komt met een kunstzinnig alternatief voor die kinderen die niets liever doen dan creatief bezig zijn. De Aleph biedt een dag gevuld met lessen dans, muziek, theater en beeldend. De kunstvakdocenten staan klaar om alle leerlingen van de basisschool een hele dag creatieve lessen te geven. Verveling is onmogelijk, de leerlingen en docenten maken er met zijn allen een superleuke en kunstzinnige dag! Durf je het avontuur aan? Schrijf je nu in!
Op dinsdag 12 december gaat de deur van de Aleph aan de Grotestraat 65 in Drunen om 08.30 uur open. Vanaf 08.45 uur zijn de kinderen de hele dag bezig met het maken van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Deze lessen zijn in verschillende blokken en duren tot 15.30 uur. Kinderen kunnen worden opgehaald tussen 15.30 en 16.00 uur. De kosten van deze dag bedragen 25 euro per leerling. Iedereen neemt zijn eigen lunch mee. De Aleph zorgt voor genoeg drinken en een tussendoortje. Snoep en geld mag niet worden meegenomen. Inschrijven is verplicht en kan tot 8 december via info@de-aleph.nl. Deze dag gaat door bij meer dan 15 inschrijvingen.

Meer berichten
Shopbox