Logo heusdensecourant.nl


Zaterdagochtend stonden honderden mensen in de rij te wachten voordat de deuren van Aldi Drunen voor het eerst opengingen.
Zaterdagochtend stonden honderden mensen in de rij te wachten voordat de deuren van Aldi Drunen voor het eerst opengingen.

Gekkenhuis in de vroege ochtend bij Aldi Drunen

  Zakelijk

Zaterdagochtend half 8 stonden er al honderden mensen in Drunen in de rij te wachten om boodschappen te doen bij het nieuwe filiaal van Aldi. Vlak voor de opening was er zelfs even sprake van chaotische taferelen op de parkeerplaats. In een speech gaf burgemeester Jan Hamming aan dat het een bijzondere gebeurtenis was en zei dat "met deze Aldi een droom is waargemaakt voor medewerkers en de gemeente". Hij feliciteerde het gehele team.

DRUNEN - Het was een gekkenhuis toen na de officiële opening iedereen naar binnen mocht. Klanten stroomden nieuwsgierig naar binnen en werden direct bij de ingang verrast door de lekkere, versgebakken broodjes. Dit leidde meteen tot veel positieve reacties. Binnen de kortste keren krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, diverse smartphones en tablets tot tegoedbonnen. Henny Schatsbergen uit Drunen won de hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen.
Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang. Klanten waren positief overdonderd door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. "Wat een mooie winkel" was een veelgehoorde uitspraak.
De trotse en blije filiaalleidster Sarah van Turnhout was verbijsterd: "Er stonden zoveel mensen voor de deur vanochtend! Zo'n menigte had ik helemaal niet verwacht."
De Foodtruck die voor de deur stond, was eveneens een groot succes. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten geproefd worden. De komende week zijn er ook nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox