Logo heusdensecourant.nl


Natasja Beekwilde genoot zaterdag met volle teugen van de feestelijke opening. Foto: Yuri Floris Fotografie
Natasja Beekwilde genoot zaterdag met volle teugen van de feestelijke opening. Foto: Yuri Floris Fotografie (Yuri Floris Fotografie)

Kledingwinkel Pracht Maat in Vlijmen feestelijk geopend

  Zakelijk

Vlijmen heeft er weer een pareltje bij. Afgelopen zaterdag heeft Pracht Maat de deuren geopend op het Burgemeester van Houtplein 23. Met leuke, modieuze en uiterst betaalbare damesmode voor een maatje meer!

VLIJMEN - "We hebben de opening groots gevierd. Met live optredens en heel veel leuke acties en aanbiedingen", vertelt eigenaresse Natasja Beekwilder, die vooral blij was met de grote opkomst: "Er waren zelfs bezoekers uit de omgeving van Rotterdam, Leeuwarden en Nijmegen. Prachtig dat zij de moeite hebben genomen om al die kilometers af te leggen.
Pracht Maat is dan ook geen nieuwkomer in de modebranche. "We zijn vier jaar geleden begonnen met de verkoop van dameskleding op beurzen, markten en andere evenementen", vertelt Natasja: "Vanwege de grote vraag zijn we niet lang daarna een webwinkel gestart. Deze loopt inmiddels zo goed dat een fysieke winkel niet uit kon blijven."
Pracht Maat is gespecialiseerd in trendy kleding voor dames met een maatje meer. Van maat 40 tot en met 58 om precies te zijn. De kracht zit 'm vooral in een sterke prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een ruim assortiment. "Wij struinen echt alle beurzen af op zoek naar nieuwe items. Van Milaan tot Parijs", besluit Natasja. Kijk voor meer informatie op www.prachtmaat.nl, of neem telefonisch contact op met Natasja Beekwilder op 073-2110847.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox