Logo heusdensecourant.nl


Bas Vermeulen van bakkerij Vermeulen & Den Otter en Hettie Wijnstekers van Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers zijn beide enorm trots op het volledig vernieuwde plein in Vlijmen. Foto: Huub Hulsen
Bas Vermeulen van bakkerij Vermeulen & Den Otter en Hettie Wijnstekers van Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers zijn beide enorm trots op het volledig vernieuwde plein in Vlijmen. Foto: Huub Hulsen (Foto: Huub Hulsen)

Nieuw plein zorgt voor blije gezichten

  Zakelijk

Op maandagochtend 21 augustus openen Bakkerij Vermeulen & Den Otter en Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers voor het eerst de deuren van de nieuwe winkel aan het compleet gerenoveerde Plein in Vlijmen. Een bijzonder moment voor alle betrokkenen, waar heel veel jaren reikhalzend naar uit is gekeken. "Fantastisch dat het dan toch eindelijk is gelukt", aldus Bas Vermeulen.

VLIJMEN - "In 2000 heb ik toenmalig wethouder Ben Groen de hand geschud met de afspraak het nog één keer te gaan proberen. Het heeft wel iets langer geduurd dan gepland, maar de metamorfose van 't Plein in Vlijmen is nu dan toch eindelijk een feit", aldus Bas Vermeulen van Bakkerij Vermeulen & Den Otter: "En het resultaat mag er zijn! Een prachtig nieuw plein met een prima aanbod winkels, die elkaar perfect aanvullen. En er is nog ruimte voor nieuwe speciaalzaken. Kortom, een fantastisch nieuw begin dat veel vertrouwen schept voor de toekomst."

Ook Betty Wijnstekers van de naastgelegen kaasspeciaalzaak is uiterst content met het nieuwe plein. "Wij zitten hier al sinds eind jaren tachtig. Een hele lange tijd dus. Deze nieuwe winkel met een geheel nieuw en eigentijds interieur geeft ons de impuls die ook wij nodig hadden. Wij kunnen dan ook niet wachten om onze klanten in de nieuwe zaak te mogen ontvangen", aldus Betty, die de winkel sinds het overlijden van haar man Leo samen met haar steun en toeverlaat Jannie Damen runt.

Kaasspeciaalzaak Leo wijnstekers is dé specialist op het gebied van Hollandse kazen, buitenlandse kazen, salades, vleeswaren vers van het mes, vers gebrande noten, olijven en tapenades en niet te vergeten vers belegde broodjes op het brood van de buurman. "In alles wat wij doen staat het ambacht centraal. Wat dat betreft sluit onze visie perfect aan op die van Bakkerij Vermeulen & Den Otter; vers bereid smaakt gewoon het allerlekkerst", benadrukt Betty.

Liefde voor het vak. Daar draait het om allemaal bij beide speciaalzaken. "Dat willen wij ook graag uitdragen", vervolgt Bas: "Vandaar dat wij voor de nieuwe winkel een compleet nieuw concept hebben bedacht, waarin de beleving van de klant centraal staat. Dus geen standaard toonbankwinkel, maar een winkel waar de nadruk op het ambacht ligt. Met een mix van traditioneel en zelfbediening, en een voor ieder duidelijk zichtbaar werkgedeelte waar een bakker de hele dag door verse producten bereidt."

Beide winkels hebben speciale acties om de opening te vieren. Zo ontvang je bij iedere aankoop bij de bakker een actiekaartje met een aantrekkelijke aanbieding voor de kaaswinkel, en vice versa. Dit om de onderlinge samenwerking te benadrukken.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox