Logo heusdensecourant.nl


Bas Vermeulen overhandigt de sleutel van de winkel aan Henri en Britt Oosterwaal. Yuri Floris Fotografie
Bas Vermeulen overhandigt de sleutel van de winkel aan Henri en Britt Oosterwaal. Yuri Floris Fotografie (Yuri Floris Fotografie)

De Buurtbakker opent binnenkort de deuren

  Zakelijk

De winkel van bakkerij Vermeulen & Den Otter aan het Burgemeester van Houtplein 20 in Vlijmen heeft een nieuwe bestemming. Henri Oosterwaal en zijn echtgenote Ingrid en dochter Britt starten op deze prachtige locatie een nieuwe bakkerswinkel met lunchroom: De Buurtbakker!

VLIJMEN - Zou die winkel niet ooit iets voor jou zijn? Met deze simpele vraag begon het avontuur. "Ik ken de familie al jaren", vertelt Bas Vermeulen van bakkerij Vermeulen & Den Otter: "Henri runt al jaren zijn eigen bezorgwijk in Vlijmen, na eerst enkele jaren voor ons te hebben gewerkt. En Britt werkt nu nog steeds bij ons in de winkel. Tot mijn grote vreugde waren Henri, Ingrid en Britt meteen enthousiast over het idee. Het is overigens niet zo dat we van de winkel af wilden, maar soms vallen alle puzzelstukjes ineens op hun plaats. Want wij kunnen ons hierdoor nu volledig gaan focussen op de nieuwe winkel aan het Plein in Vlijmen waar we een compleet nieuw winkelconcept introduceren. Ik wens Henri, Ingrid en Britt in ieder geval enorm veel succes toe en ik ben er van overtuigd dat ze er iets heel moois van gaan maken."
De winkel krijgt niet alleen nieuwe eigenaren, maar ook een nieuwe naam: De Buurtbakker. Wat blijft is het complete assortiment van Vermeulen & Den Otter. Daarnaast kun je er terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. De heropening is op maandag 28 augustus.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox