Rebecca Langeveld en Adri Eijkemans maakten een reportage over Dierenasiel Waalwijk. Het dierenasiel vierde eerder dit jaar het 50-jarig bestaan.
Rebecca Langeveld en Adri Eijkemans maakten een reportage over Dierenasiel Waalwijk. Het dierenasiel vierde eerder dit jaar het 50-jarig bestaan. (Foto: )

Dierenasiel Waalwijk op televisie

  Verenigingen

Bij dierenasiel Waalwijk en omstreken worden honden en katten opgevangen die worden afgestaan, maar ook dieren die worden gevonden op straat krijgen er een liefdevolle, hopelijk tijdelijke woonruimte.

REGIO - Als de dieren binnenkomen, worden ze door een dierenarts onderzocht. Als ze helemaal gezond blijken mogen ze na een korte quarantaine periode bij de andere katten in het kattenverblijf of krijgen ze een plaatsje bij de andere honden. Rebecca Langeveld en Adri Eijkemans maakten een reportage. Alhoewel het zeer gedreven, liefdevolle medewerkers zijn, is het doel uiteraard een dier zo snel mogelijk naar een echt thuis te begeleiden, want iedere hond of kat verdient toch immers een "gouden mandje"! Kijk aanstaande donderdag om 19.00 uur naar HTR (kanaal 42 Ziggo). En als u een hond of kat wil adopteren, ga dan altijd eerst eens in het asiel kijken.

Meer berichten