De winnaars van de diverse onderdelen.
De winnaars van de diverse onderdelen. (Foto: Melissa de Pinnth)

Bewogen weekend voor Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk

  Verenigingen

Zaterdagavond vond bij Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk de onderlinge wedstrijd 'schieten met de luchtbuks' plaats, gevolgd door een gezellig avondje rikken en jokeren. Zondag stond de laatste wedstrijd 'schieten op de wipboom' op het programma. Zowel in de categorie 'opgelegd' als 'vrije hand' werd er door de schutters gestreden om de prijzen. De opkomst was naar verwachting en de strijd verliep zoals altijd bijzonder sportief.

NIEUWKUIJK - Uitslag Jeugd Opgelegd: 1. Wessel Groen, 2. Hans van Dommelen en 3. Jikke van Ampting. Uitslag Volwassenen Opgelegd Klasse A: 1. Marco de Pinth, 2. Eric jan van Eggelen en 3. Tonny de Gouw. Uitslag Volwassenen Opgelegd Klasse B: 1. Jan Faes, 2. Matthijs van der Plas en 3. Wessel Groen. Uitslag Volwassenen Opgelegd Klasse C: 1. Remco Groen, 2. Bethinda van Dommelen en 3. Hans van Dommelen. Uitslag Volwassenen Opgelegd overall: 1. Jan Faes, 2. Marco de Pinth en 3. Matthijs van de Plas.

Uitslagen vrije hand

Naast het onderdeel 'opgelegd' werd er ook gestreden voor het 'vrije hand' en wel in twee klassen. Uitslag Vrije Hand Klasse A: 1. Marco de Pinth, 2. Erik van Kessel en 3. Adwan de Pinth. Uitslag Vrije Hand Klasse B: 1. Alex Ophorst, 2. Richard van Dommelen en 3. Chris Höwer.                                                                                                                                                                                                                                

Winterkampioenschappen

Het Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk kijkt terug op een geslaagd weekend. Op zaterdag 16 november vanaf 15.00 uur vindt de eerste wedstrijd om de winterkampioenschappen plaats. Iedereen is dan opnieuw van harte welkom om te komen kijken op het gildeterrein aan de Meerdijk (nabij de Emmamolen) in Nieuwkuijk.

Meer berichten