Met Elkaar groeit als kool.
Met Elkaar groeit als kool.

Opening 6e Met Elkaar-locatie in de Open Hof in Drunen

  Verenigingen

Een aantal jaar geleden begon Bijeen met het bieden van ontmoetingsplekken in de wijk, waar mensen in gezelschap de dag door kunnen brengen, een hapje kunnen eten en samen dingen ondernemen. Na een start in Die Heygrave volgde al snel De Stulp, De Haarstek, De Schakel en De Mand. Gezamenlijk bieden 20 vrijwilligers een leuke dag aan zo'n 200 wekelijkse bezoekers. Donderdag 14 november opent Met Elkaar in de Open Hof zijn deuren in Drunen.

REGIO - Door aan te sluiten bij Met Elkaar ontmoet je nieuwe mensen. Het gevoel er even uit te zijn, samen iets leuks te ondernemen en iets te betekenen voor een ander. Het zijn zaken waar ieder mens bij gebaat is, maar die niet altijd vanzelf gaan. Bij Met Elkaar zorgen we voor de verbinding; gewoon door samen een bakkie koffie te drinken. En vanuit dat contact ontstaan leuke initiatieven, waardoor nog meer mensen iets van hun gading vinden bij Met Elkaar.

Tweede locatie in Drunen

Bij Met Elkaar in de Stulp is de toeloop zo gegroeid dat een nieuwe locatie in Drunen noodzakelijk werd. Deze locatie werd gevonden  door de gastvrijheid van de protestantse gemeente in Drunen. In de zaal bij de kerk is iedereen die graag onder de mensen is van harte welkom. Vanaf donderdag 14 november staat iedere donderdag om 10.00 uur de koffie klaar, en als er animo voor is kan er gezamenlijk gegeten worden. Tot 16.00 uur bent u van harte welkom. 

Alle locaties

U vindt Met Elkaar op de volgende dagen en locaties: maandag in Die Heygrave, dinsdag in de Stulp en de Haarstek, woensdag in Die Heygrave en de Schakel en donderdag in de Mand, de Haarstek en Open Hof. Wilt u meer weten, of initiatief nemen om tot een Met Elkaar bij u in de buurt te komen? Neem dan contact op met Sander Pieters van Bijeen op 06-57315411, of mail naar sanderpieters@contourdetwern.nl.

Meer berichten