Op de foto van links naar rechts Kim, Roel, Anja en Wouter.
Op de foto van links naar rechts Kim, Roel, Anja en Wouter. (Foto: Geurt van der Heijden)

Watch OUt theaTER speelt het blijspel 'Slippers'

  Verenigingen

Het Drunense Watch OUt theaTER, een mini amateur theatergezelschapje, speelt sinds 2012 avondvullende toneelstukken. In 2012 is het enige lid, Wouter Struik, begonnen met een monoloog die hij speelde in het toenmalige Utopia in de Voorste Venne in Drunen. In dit toneelstuk had hij een dialoog met zijn gedachten. De gedachten waren toen in de theaterzaal te horen via de geluidsinstallatie. Dit smaakte naar meer.

DRUNEN - Het concept van Watch OUt theaTER is dat Wouter Struik samen met Hannie van Spijk, regisseur vanaf het begin, jaarlijks voor elke voorstelling gastspelers uitnodigt en daarbij dan een avondvullend toneelstuk zoekt, stukken waarbij de toeschouwers stof tot nadenken meekrijgt. Vorig jaar speelde Watch OUt theaTER het toneelstuk Kortsluiting van Haye van der Heijden. Een toneelstuk waarin zichtbaar wordt wat dementie teweeg brengt in een gezin. Hierbij werd 550 euro opgehaald voor Alzheimer Nederland.

Eerste blijspel

Dit jaar Speelt Watch OUt theaTER voor het eerst een blijspel. De gastspelers voor dit jaar zijn Anja Spee-IJpelaar, Kim van Delft-Ketelaars en Roel van der Eerden. Vanaf februari van dit jaar zijn de vier onder regie van Hannie van Spijk druk aan het repeteren geweest. 15 en 16 november spelen zij Slippers in de theaterzaal van De Voorste Venne in Drunen.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 12 euro inclusief pauzedrankje en zijn te koop bij Fleuresse Bloemsierkunst in Drunen, of via kaartjes@watchouttheater.nl. Voor het eerst bestaat de mogelijkheid om voorafgaande aan de voorstelling te eten in het Theatercafé van de Voorste Venne. Meer informatie hierover vind je terug op www.watchouttheater.nl.

Meer berichten