FC Drunen wint 6.100 euro in televisieprogramma Echt Waar?! Foto: vriendenLoterij
FC Drunen wint 6.100 euro in televisieprogramma Echt Waar?! Foto: vriendenLoterij

FC Drunen wint 6.100 euro in SBS6-programma Echt Waar?!

  Verenigingen

FC Drunen heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 6.100 euro in de wacht gesleept voor haar vereniging. Na een spannende strijd wist de voetbalvereniging die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 6.100 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor de aanleg van LED-verlichting.

DRUNEN - Henk Cornelisse, voorzitter van FC Drunen: "Wat een mooi bedrag! Dit komt goed van pas bij de verduurzaming van ons sportpark. We willen graag LED-verlichting aanleggen en daar kunnen we deze prijs ontzettend goed bij gebruiken. Fantastisch!"

Echt Waar?!

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

 

Meer berichten