Jong Nederland Drunen verzorgt het hele jaar door leuke activiteiten voor kinderen. Foto: Tonnie Rekkers
Jong Nederland Drunen verzorgt het hele jaar door leuke activiteiten voor kinderen. Foto: Tonnie Rekkers (Foto: Tonnie Rekkers)

Raket schieten bij Jong Nederland in Drunen

  Verenigingen

Op zaterdag 12 oktober krijgen alle kinderen van 4 tot en met 9 jaar bij Jong Nederland Drunen de ruimte om hun creativiteit uit te leven en op avontuur te gaan. Er staat dit keer raket schieten op het programma, maar ook andere leuke spellen die te maken hebben met de ruimte. Voor deze activiteit moeten de kinderen zelf een lege frisdrankfles meenemen.

DRUNEN - Het raket schieten vindt plaats bij het clubhuis van Jong Nederland aan de Torenstraat 85 in Drunen. Het programma begint om 14.00 en duurt tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Wel even van te voren inschrijven via de website of via Facebook: www.jongnederlanddrunen.nl en/of www.facebook.com/JNDrunen.

Nieuwe leden

Doordat de jongste leden doorgestroomd zijn naar een volgende groep, is er momenteel weer plaats voor nieuwe leden. Iedere week verzorgt Jong Nederland Drunen leuke activiteiten die gebaseerd zijn op creativiteit, sport & spel of buitenleven. Geen tijd om deze keer mee te komen doen, maar heb je wel interesse? Kijk dan eens op de website, of neem even contact op via info@jongnederlanddrunen.nl.

Meer berichten