Plezier voor jong en oud in Heemtuin de Meulenwerf tijdens de Kleppermandagen op 16 en 20 oktober. Foto: Huub Hulsen
Plezier voor jong en oud in Heemtuin de Meulenwerf tijdens de Kleppermandagen op 16 en 20 oktober. Foto: Huub Hulsen (Foto: Huub Hulsen)

Beleef de herfst tijdens de Kleppermandagen

  Verenigingen

Spetteren kan het in de herfst. Wind, wolken, felle zon en een Heemtuin vol kleuren en verrassingen! Op woensdag 16 en zondag 20 oktober van 13.00 tot 16.00 uur kun je het allemaal beleven tijdens de gezellige Kleppermandagen in Heemtuin de Meulenwerf aan de Molenstraat in Heusden.

HEUSDEN - Tijdens deze spannende en creatieve natuureducatiedagen gaan kinderen samen met hun ouders, opa of oma, oom of tante spelenderwijs op verkenning in de natuur. Iedereen is welkom!

Op verkenning in natuur

De Kleppermandagen zijn bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar. Met hun ouders, grootouders, oom of tante gaan ze spelenderwijs op verkenning in de natuur. Speuren naar de kleppers van de Klepperman, compost maken, spelen met schutkleuren, een ware storm veroorzaken, een lekker herfstsoepje bij elkaar prutsen en vogeltjes de winter door helpen. Dat en nog veel meer staat op het programma. Het spel, de beleving en het samenwerken tussen kind en begeleider zijn de elementen die deze dagen tot één groot feest maken. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage natuurlijk welkom en de ranja staat klaar. Meer info: www.heemtuindemeulenwerf.nl.

Meer berichten