'Buurtbewoner van de Maand' Bert Kops ontvangt de felicitaties van Buurt Bestuurt Oudheusden.
'Buurtbewoner van de Maand' Bert Kops ontvangt de felicitaties van Buurt Bestuurt Oudheusden. (Foto: )

Buurtbewoner van de Maand: Bert Kops

  Verenigingen

Elke maand mogen de inwoners van Oudheusden iemand nomineren voor diens vrijwillige inzet voor de buurt. Voor de maand augustus is Bert Kops verkozen tot 'Buurtbewoner van de Maand'.

OUDHEUSDEN - "Buiten het feit dat Bert leerkracht is op de Dromenvanger, waar heel wat kinderen en hun ouders de afgelopen 44 jaar bij hem in de klas hebben gezeten, is hij ook vrijwilliger bij voetbalvereniging HHC'09", onderbouwt Patricia Couwenberg, voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden, Berts nominatie. "Ook bij de Parochie is hij een graag gezien. Iedereen kent hem wel en andersom kent Bert ook veel mensen."

Passie en plezier

Bert geeft nog steeds met plezier en passie les op de Dromenvanger en gaat ook graag met zijn kleinkinderen op pad. Daarnaast besteedt hij veel tijd aan zijn vrijwillige taken. "Bert geeft aan dat hij hier eigenlijk niet voor in het zonnetje gezet hoeft te worden", vertelt Patricia. "Hij is liever op de 'achtergrond' en somt andere vrijwilligers op die het zouden verdienen." Buurt Bestuurt Oudheusden bezocht Bert op in zijn tweede thuis - de Dromenvanger - om deze nominatie mede te delen. Blij verrast met deze eer begint Bert al snel te vertellen over al zijn hobby's, HHC'09, vroeger, zijn kleinkinderen, Feyenoord, school en meer. Het was een leuke en gezellige uitreiking. (Meester) Bert bedankt!

Meer berichten