Kom gewoon een keer vrijblijvend biljarten bij BSD in Drunen.
Kom gewoon een keer vrijblijvend biljarten bij BSD in Drunen.

Recreatief biljarten bij Biljart Sociëteit Drunen

  Verenigingen

Bent u 50 jaar of ouder en woonachtig in Drunen of Elshout? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend een partijtje te komen biljarten. En om een praatje te maken, want dat vinden de leden van Biljart Sociëteit Drunen (BSD) minstens zo belangrijk. U kent mogelijk wel één of meerdere leden. Als u (nog) geen keu heeft, kunt u van één van de reservekeus gebruikmaken. En als het bevalt, kunt u natuurlijk lid worden.

DRUNEN - Biljart Sociëteit Drunen (BSD) is in 1979 opgericht en beschikt over een eigen biljartzaal met vier speeltafels in de seniorensociëteit van de Voorste Venne aan het Anton Pieckplein 71 in drunen. De zaal is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur voor vrij biljarten. Een partij duurt 30 minuten.

Competitie

De vereniging - met op dit moment zeventig leden - organiseert ook een druk bezochte interne competitie in de speelsoorten libre, bandstoten en triathlon en wel op de maandagmiddagen van september tot en met maart. Daarnaast neemt BSD met meerdere teams deel aan de KNVB recreantencompetitie Midden-Brabant. Kortom voor zowel beginners als gevorderden zijn er volop mogelijkheden om een actieve invulling aan de vrije tijd te geven. Voor eventuele verdere inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met de voorzitter Jan van Es op 06-48159575, of mailen naar bsddrunen@ziggo.nl.

Meer berichten