Op 28 augustus vertrekken ruim 40 deelnemers en 15 vrijwilligers weer naar Frankrijk om daar de Col du Galibier te bedwingen.
Op 28 augustus vertrekken ruim 40 deelnemers en 15 vrijwilligers weer naar Frankrijk om daar de Col du Galibier te bedwingen.

Vierde editie Cycle4Dreams; samen naar de top voor Dream4Kids!

  Verenigingen

Op zaterdag 31 augustus vindt Cycle4Dreams voor de vierde keer plaats. Cycle4Dreams is een unieke sponsorwielertocht met als doel om - als onderdeel van de behandeling - zoveel mogelijk dromen van kinderen met een trauma waar te maken. 

REGIO - Op 28 augustus vertrekken ruim 40 deelnemers en 15 vrijwilligers naar Frankrijk om daar de Col du Galibier te bedwingen. Ruim 18 kilometer lang de berg op fietsen met een stijging van gemiddeld 7%....Na de vorige edities waarbij de Mont Ventoux, Stelvio en Grossglockner getrotseerd zijn, kijken de gemotiveerde deelnemers al uit naar deze nieuwe sportieve uitdaging waarmee men zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor Dream4Kids!

Streefbedrag

Het streefbedrag van de 4e editie van Cycle4Dreams is 40.000 euro en dat bedrag is inmiddels al behaald. Maar uiteraard wordt er gestreefd naar méér en is door de deelnemers vanaf nu de eindsprint ingezet om dit bedrag nog aanzienlijk te verhogen! Met als ultieme doel; getraumatiseerde kinderen weer te laten dromen, hopen én te laten geloven in een toekomst waar weer ruimte is voor een lach. En geluk.
Volg de helden van Cycle4Dreams op Facebook en Instagram (cycle4dreams) of steun één van de deelnemers al vanaf €10 op www.cycle4dreams.nl

Sponsoren

Cycle4Dreams wordt  mogelijk gemaakt dankzij de sponsors Van Mossel Autolease, Delta Pi Performance Improvement en TPI Polytechniek BV. 
 

Meer berichten