De JVV Kindermarkt in 2018.
De JVV Kindermarkt in 2018.

JVV-Drunen gaat van start!

  Verenigingen

Tussen zondag 11 augustus en zaterdag 17 augustus staat Drunen helemaal in het teken van Jeugd Vakantie Vreugd! Met de toevoeging van een extra dag activiteiten, en de samenwerking met lokale verenigingen, heeft het bestuur van JVV weer getracht om de vakantie van 2019 succesvol af te sluiten voor de jeugd.

DRUNEN- Dit jaar start de JVV-week niet op maandag, maar al op zondag. De laatste vakantieweek wordt ingeluid met het welbekende vliegeren. Tussen 18.30 en 20.00 uur zijn kinderen van alle leeftijden, en uit alle windstreken welkom op de voetbalvelden van RKDVC om te komen vliegeren. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, dus doe je best!

Kindermarkt

Daarnaast is er natuurlijk ook de welbekende kindermarkt! Op vrijdag 16 augustus kunnen de kinderen al hun oude spulletjes uitstallen op een kleedje in het centrum van Drunen. De markt duurt van 08.30 tot 11.30 uur. Uiteraard zijn ook alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms, en tantes, uitgenodigd om deze markt te komen bezoeken! Niets is leuker dan een ouderwets gezellige markt.

Overnachting

Nadat de marktkleedjes weer opgeruimd zijn, kan de oudere jeugd zich gaan opmaken voor een spannende overnachting bij Scouting Drunen. De deelnemers vertrekken vrijdag om 13.00 uur vanuit het centrum (Raadhuisplein) om aan de hand van een spelspeurtocht op locatie aan te komen. Tot zaterdag 12.00 uur wordt er een bomvol programma gedraaid, volledig in het teken van Expeditie Robinson.

Nieuwe activiteiten

De JVV-week eindigt dit jaar met twee nieuwe activiteiten voor de oudere jeugd; Lasergamen/Schatzoeken en Escape Room. Omdat deze activiteiten bij de inschrijvingen een groot succes bleken, heeft de organisatie voor het Lasergamen/Schatzoeken nog een extra sessie toegevoegd! Schrijf je dus snel in! Er zijn nog namelijk nog wat laatste plekjes over.

Website

Het bestuur van JVV-Drunen wil graag alle deelnemers bedanken en veel plezier toe wensen! Volg het laatste nieuws via www.jvvdrunen.nl. Het programma op de website is namelijk altijd leidend in verband met wijzingen ten opzichte van het boekje. Daarnaast kunt u daar ook alle contactpersonen vinden, zowel de bestuursleden, als de hoofdleiding per activiteit.

Sponsoren

Tot slot wil de organisatie alle vrijwilligers en sponsoren bedanken. Zonder hen is een JVV-week simpelweg niet mogelijk. Daarnaast is de organisatie ook enorm dankbaar voor alle verenigingen, bedrijven en scholen die helpen om de JVV-week ieder jaar weer tot een succes te maken. Niet alleen helpen zij mee aan het creëren van activiteiten, ook stellen zij hun locatie beschikbaar. Iedereen bedankt!

Meer berichten