Op zondag 25 augustus gaat de 48e Toertocht Haarsteeg van start.
Op zondag 25 augustus gaat de 48e Toertocht Haarsteeg van start.

48e Toertocht in Haarsteeg

  Verenigingen

Schaatstrainingsclub Willy van den Berk presenteert op zondag 25 augustus voor de 48ste keer 'Toertocht Haarsteeg'. Een traditierijk fietsfestijn onder de vlag van de NTFU.

HAARSTEEG - Deelnemers hebben de keuze uit 3 afstanden: 45, 95 en 125 kilometer. Alle routes zijn volledig uitgepijld en beschikbaar in GPX. Deze zijn te downloaden zijn via de kalender van fietssport.nl. Vertrek en aankomst voor alle afstanden is dit jaar de kantine van VV Haarsteeg. Vertrek vanaf 08.00 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving en er is een bewaakte fietsenstalling. Dit jaar biedt de organisatie ook de mogelijkheid van voorinschrijving via de website fietssport.nl. Ook kunt u op de dag zelf inschrijven. Er staan voldoende mensen gereed bij het inschrijven. Met gepast geld betalen helpt wel voor een soepele afwikkeling. De finish in Haarsteeg sluit om 17.30 uur en de controleposten onderweg sluiten om 14.30 uur.

Routes

De 45 kilometer route gaat via Vlijmen door de polder naar Vught. Hierna fietst u via Sint-Michelsgestel naar Den Dungen waar een post is ingericht bij de Mallorcabar. Vervolgens gaat u langs het Maxima kanaal naar Empel om via Bokhoven weer terug naar Haarsteeg te fietsen. De 95 kilometer route splits net voor Den Dungen van de 45 kilometer route en gaat dan via Heeswijk Dinther naar Loosbroek. Vervolgens via Geffen net langs Oss naar Lith, waar een post is bij Hertog Jan van Brabant. Na de rust vervolgt u de route langs de Maas naar Bokhoven om zo weer in Haarsteeg te finishen. De 125 kilometer splits na Heeswijk Dinther en gaat via de Bedafse Bergen naar De Maurik. Hierna komt u via Ravenstein op de dijk langs de Maas welke u tot Lith blijft volgen. Hier is een post bij Hertog Jan van Brabant ingericht. Na de rust vervolgt u de route langs de Maas naar Bokhoven om uiteindelijk in Haarsteeg te finishen.

Meer berichten