De DAK Wandelshoptocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus. Foto: archief DAK Drunen
De DAK Wandelshoptocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus. Foto: archief DAK Drunen

DAK Wandelshoptocht: samen wandelen voor Blue Ribbon!

  Verenigingen

 

DAK Drunen presenteert op zaterdag 31 augustus de jaarlijkse DAK Wandelshoptocht. Deze wandeltocht gaat door Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Deelnemers hebben opnieuw de keuze uit vier afstanden, te weten 10, 15, 25 en 40 kilometer.

DRUNEN - Voor iedere afstand zijn weer nieuwe en gevarieerde routes samengesteld, zodat niet elk jaar dezelfde route gelopen hoeft te worden. Langs elke route zijn één of meerdere rustpunten waar gegeten en gedronken kan worden. Dit zijn de bestaande boscafé's met buitenterras. Alle routes zijn goed aangegeven, zodat je zomaar niet verdwaald in dit grote natuurgebied.
Het startgeld bedraagt 4 euro. Kinderen tot 12 jaar en leden van DAK en de wandelbond betalen 3 euro. Inschrijven kan op de dag zelf. Voor elke deelnemer doneert DAK aan een goed doel: stichting Blue Ribbon. Deze zet zich in voor een betere bewustwording van de risico's van prostaatkanker.
De start en finish zijn bij het clubgebouw van DAK op Sportpark De Schroef aan de Prins Hendrikstraat 76a in Drunen. De starttijden zijn als volgt: 10 kilometer van 10.00 tot 12.00 uur, 15 kilometer van 09.00 tot 12.00 uur, 25 kilometer van 08.00 tot 11.00 uur en 40 kilometer van 07.00 tot 09.00 uur. Meer info: www.dakdrunen.nl.

Meer berichten