Het Repair Café wordt op verschillende plaatsen in de gemeente Heusden gehouden. Aanstaande dinsdag in D'n Elshof in Elshout.
Het Repair Café wordt op verschillende plaatsen in de gemeente Heusden gehouden. Aanstaande dinsdag in D'n Elshof in Elshout. (Foto: Sjuul van der Pol)

Repair Café in Elshout

  Verenigingen

Op dinsdagavond 9 juli van 19.00 tot 21.00 uur wordt in ouderensociëteit D'n Elshof aan de TH.J. Rijkenstraat 10 A in Elshout een nieuwe editie van het Repair Café gehouden.

ELSHOUT - Het Repair Café biedt vaak uitkomst als men iets zelf niet kan repareren, maar het toch zonde is om dit voorwerp weg te gooien. Op deze manier biedt het Repair Café tegenwicht aan de huidige 'werpwerpmaatschappij' en mensen besparen geld doordat apparaten langer meegaan. Het is bovendien gezellig, want terwijl de deskundige reparateurs zich bezig houden met uw kapotte spullen, kunt u een gezellig praatje maken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Het Repair Café in Elshout is gratis toegankelijk. U betaalt alleen vervangende onderdelen, mochten deze nodig zijn. Een kleine, vrijblijvende vergoeding wordt natuurlijk wel zeer op prijs gesteld. Deskundige vrijwilligers staan aanstaande dinsdagavond dus weer voor u klaar. Er is opnieuw een naaister aanwezig voor allerlei kleine kledingreparaties. Het eerstvolgende Repair Café is op woensdagavond 21 augustus in De Stulp aan de Admiraalsweg 100 in Drunen.

Meer berichten