Het jaarlijkse Pleinconcert van Harmonie Drunen op zondag 16 juni gaat om 14.00 uur van start. De toegang is gratis. Foto: Drunen4You
Het jaarlijkse Pleinconcert van Harmonie Drunen op zondag 16 juni gaat om 14.00 uur van start. De toegang is gratis. Foto: Drunen4You (Foto: Drunen4You)

Pleinconcert en Walking Dinner in hartje Drunen

  Verenigingen

Op zondagmiddag 16 juni staat het Raadhuisplein in Drunen in het teken van blaas- en slagwerkmuziek. Harmonie Drunen presenteert dan haar traditionele pleinconcert met aansluitend een muzikaal Walking Dinner. Het pleinconcert is gratis toegankelijk, voor deelname aan het Walking Dinner wordt 50 euro per persoon gerekend. De opbrengst wordt gebruikt voor het muziekproject voor het basisonderwijs 'Een reis door de wereld van de harmonie'.

DRUNEN - Het pleinconcert begint om 14.00 uur. Poporkest Mixed Up, de Slagwerkgroep en het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) treden achtereenvolgens op. Om 16.00 uur start het Walking Dinner waarbij ensembles van de harmonie voor de muzikale omlijsting zorgen. De avond wordt rond 20.00 uur afgesloten met een slagwerkoptreden.
Na de positieve reacties vorig jaar verzorgt de vereniging wederom een Walking Dinner. Hieraan werken vier restaurants mee: La Cantina, Het Lokaal, De Arcade en Plein 13. Deelnemers krijgen een driegangenmenu inclusief drankje verdeeld over de restaurants geserveerd. Tussen de gangen volgt telkens een wandelingetje naar een ander restaurant. Reserveren kan via www.harmonie-drunen.nl.
De opbrengst van het Waliking Dinner is bestemd voor het muziekproject 'Een kleine reis door de wereld van de harmonie'.Dit project heeft als doel kinderen te laten ervaren hoe leuk muziek maken is. Kijken, luisteren, zingen en zelf muziek maken staan centraal.

Meer berichten