De koning en zijn gezin. Foto: Ad van den Kieboom
De koning en zijn gezin. Foto: Ad van den Kieboom (Foto: Ad van den Kieboom)

Aftellen tot de Kringdag

  Verenigingen

Voor Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk is het grote aftellen begonnen. Op zondag 30 juni presenteert het gilde de Kringdag 2019 Kring Maasland. Dit weekeinde zijn de uitnodigingen verstuurd. Deze bevatten een originele en pakkende tekst en worden aan de buitenzijde gesierd door een fraaie tekening van lokale kunstenaar Leg Boelen.

NIEUWKUIJK - Voor nu staan er nog drie tot vier overlegmomenten gepland met de diverse commissies en op donderdagavond 20 juni is de laatste algemene ledenvergadering voorafgaand aan de Kringdag. Daar moeten de puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet. Voor wat betreft zaterdagavond 29 juni - de pubquiz met aansluitend het dorpsfeest - kan worden gemeld dat er zich ondertussen twintig teams hebben aangemeld. Nieuwe aanmeldingen zijn nog altijd welkom.
Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni staat er een collecte gepland. Hierbij gaan de gildebroeders en -zusters huis aan huis langs in Nieuwkuijk, waarbij zij een flyer overhandigen waarin het programma is opgenomen inclusief korte toelichting. Zij vragen de inwoners van Nieuwkuijk om een kleine bijdrage.
Zoals u leest heeft het Gilde Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk de handen vol aan alle voorbereidingen. Wilt u deze geweldige Kringdag en het dorpsfeest mee beleven. Houd dan zaterdag 29 en zondag 30 juni vrij in uw agenda. Kijk voor meer informatie op www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl. Hier vindt u ook het inschrijfformulier voor de pubquiz.

Meer berichten