Marjorie en Gerrie zijn trots op hun nominatie. Zij worden hiermee bedankt voor hun belangeloze inzet voor Oudheusden!
Marjorie en Gerrie zijn trots op hun nominatie. Zij worden hiermee bedankt voor hun belangeloze inzet voor Oudheusden! (Foto: )

De buurtbewoners van de maand april

  Verenigingen

Elke maand worden de inwoners van Oudheusden in de gelegenheid gesteld een buurtbewoner van de maand te nomineren voor hun vrijwillige inzet voor de buurt. Voor de maand april zijn Marjorie en Gerrie verkozen tot 'Buurtbewoonsters van de Maand'.

OUDHEUSDEN - Onlangs werden Marjorie en Gerrie door Buurt Bestuurt Oudheusden in het zonnetje gezet. "Sinds jaren zijn zij beiden als vrijwilliger aan de Oudheusdense gymnastiekclub Inion verbonden", legt Patricia Couwenberg, voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden uit: "Ze zijn jury, vormen het bestuur en helpen de Vierdaagse en de Wallenloop te organiseren. Maar ook dragen de dames een steentje bij een de Clubkampioenschappen, het feest van 5 december, de spelletjesmiddagen en meer. Redenen te over dus om hen te nomineren voor Buurtgenoten van de maand." Patricia vervolgt: "Vrijwilligers zijn de spreekwoordelijke lijm in de gemeenschap. Zeker in een dorp als Oudheusden mag het belang van lokale vrijwilligers niet onderschat worden. Mede daarom eren wij graag deze twee enthousiastelingen die er toch maar mooi voor zorgen dat Inion er nog steeds mag zijn." Buurt Bestuur Oudheusden bracht Marjorie en Gerrie een persoonlijk bezoekje om hen een kleine attentie te overhandigen als dank voor hun grote en belangeloze inzet voor de lokale gemeenschap.
Wil jij ook graag een buurtbewoner nomineren? Stuur dan gewoon een mail naar info@buurtbestuurtoudheusden.nl.

Meer berichten