Musicalgroep Oud gedaan uit Drunen brengt op vrijdag 14 juni de nieuwe musical 'No Cruise Control' op de planken in De Ster in Nieuwkuijk.
Musicalgroep Oud gedaan uit Drunen brengt op vrijdag 14 juni de nieuwe musical 'No Cruise Control' op de planken in De Ster in Nieuwkuijk. (Foto: )

Musicalgroep Oud Gedaan brengt nieuwe musical op de planken

  Verenigingen

Musicalgroep Oud Gedaan uit Drunen gooit alle gêne weer overboord en speelt vrijdag 14 juni twee voorstellingen in De Ster in Nieuwkuijk.

NIEUWKUIJK - Cruiseschip De Ster ligt gereed om uit te varen. Kapitein Berend en zijn bemanning staan klaar om alle gasten te ontvangen. Cruise director Julie regelt alles aan boord. Het liefst ziet zij alles volgens schema verlopen. Spring in het veld Judith zorgt ervoor dat de gasten zich niet gaan vervelen aan boord. En bij Tom Kroes kunnen de gasten terecht voor een heerlijk drankje. En dan varen ook nog Vicky en Bob mee. Zij vallen ook onder de noemer bemanning, alleen zien de anderen dat liever niet zo. Vicky is de dochter van de baas en zij wordt de nieuwe kapitein van cruiseschip De Ster. Er bevalt haar maar bar weinig aan het interieur van het schip. Deze keer is ze dan ook aan boord om alles eens goed door te nemen en te bekijken samen met Bob de aannemer. Kapitein Berend is er zelf nog helemaal niet klaar voor om 'zijn' schip vaarwel te zeggen. En wat voor bijzondere reizigers zullen allemaal op Berend's laatste vaart meegaan? En zal het uiteindelijk wel goed komen? Of zal iets of iemand toch nog roet in het eten komen gooien...
Al ongeveer dertig jaar schrijft en speelt Musicalgroep 'Oud Gedaan', bestaande uit ouders en docenten van basisschool jongLeren uit Drunen, ieder jaar opnieuw een musical. Wat ooit begon als een bedankje aan de leerlingen voor de vele toneelstukjes die zij gedurende het schooljaar op het schooltoneel brengen, is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde musical voor jong en oud uit de wijde omgeving van Drunen. De groep schrijft zelf het complete script, inclusief de tekst van de liedjes. Ook zingen en spelen zij zelf en bedenken en bouwen zij zelf alle decors. De Musicalgroep krijgt dan ook niet voor niets de steun van hun trouwe publiek en sponsoren. De crew van Cruiseschip De Ster is er klaar voor om haar gasten op vrijdag 14 juni te mogen verwelkomen! Kom wel op tijd, zodat u deze boot zeker niet gaat missen!

Kaartverkoop

Zin gekregen in een leuke en eigentijdse musical? De kaartjes kosten in de voorverkoop (die duurt tot 5 juni) slechts 4,50 euro per stuk (inclusief drankje). Reserveren: jonglerenmusical@gmail.com. Vermeld je naam en hoeveel kaartjes je voor welke voorstelling wilt bestellen. Op vrijdag 14 juni zijn de kaartjes uiteraard ook nog aan de deur te verkrijgen, dan voor 5 euro per stuk. Vrijdag zijn er twee voorstellingen. De middagvoorstelling (première) begint om 13.30 uur en de avondvoorstelling om 19.15 uur.

Meer berichten