Sportclub Elshout viert het 50-jarig bestaan.
Sportclub Elshout viert het 50-jarig bestaan.

Vijftig jaar SC Elshout wordt groots gevierd

  Verenigingen

Het jaar 2019 staat in het teken van het 50-jarig bestaan van voetbalvereniging SC Elshout. Dat wordt uitgebreid gevierd met allerlei jubileumactiviteiten op Sportpark Den Donk in Elshout.

ELSHOUT - Zo vindt op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) het jaarlijkse Stratentoernooi plaats. Dit toernooi start om 11.30 uur. Op vrijdag 31 mei (aanvang 17.30 uur) en zaterdag 1 juni staat het Jeugdweekend voor leden van SC Elshout op het programma met om 13.00 uur de finale van de Penalty-bokaal. Aansluitend wordt om 14.00 uur het schitterende jubileumboek en de retro-shirts uitgereikt. Daarna trappen om 15.00 uur de SC Elshout Old Stars een balletje tegen de Old Stars van RKC Waalwijk. Tenslotte treedt om 16.00 uur SC Elshout 1 aan in een jubileumwedstrijd tegen Oud-RKC Waalwijk.

Badeendenrace

De jubileumactiviteiten gaan verder op zaterdag 8 juni om 12.00 uur met de SC Elshout-Nieuwkuijk-dag op Sportpark Den Donk. Aansluitend vindt de 'Badeendenrace' plaats. Deze gaat om 16.30 uur van start. Er zijn er reeds een groot aantal badeenden verkocht, maar er zijn er nog voldoende. Via josvdhoven1964@gmail.com kun je loten kopen voor deze grootse Badeenden-race. Loten voor de particuliere wedstrijd kosten 5 euro per stuk. Loten voor de bedrijvenwedstrijd 25 euro per stuk.

Reünie en feestavond

Op vrijdag 14 juni is van 19.00 tot 20.30 uur de grote receptie en vanaf 21.00 uur gaat de reünie voor (oud-)leden ter ere van het 50-jarig bestaan van start.
Een dag later, op zaterdag 15 juni, worden vanaf 20.00 uur de feestelijkheden afgesloten met een grandioze feestavond voor leden.

Aanmelden reünie

Via bestelformulieren op www.scelshout.nl zijn een aantal mooie herinneringsattributen te bestellen (o.a. jubileumboek en retro-shirt). Daar kun je je ook aanmelden voor een aantal van de festiviteiten (o.a.reünie en feestavond).

Meer berichten