Onderweg krijgt elke wandelaar bij de post een traktatie.
Onderweg krijgt elke wandelaar bij de post een traktatie. (Foto: Bernard)

De Vlijmense Avondvierdaagse komt eraan!

  Verenigingen

Op dinsdag 4 juni gaat de Vlijmense Avondvierdaagse weer van start. Vier dagen wandelen in de mooie kernen Vlijmen, Vliedberg en Haarsteeg. De organisatie is verheugd met de nieuwe startlocatie op woensdag. Vanaf sportcomplex de Hoge Heide gaan de routes dan over de Vliedberg. Vertrouwde startlocaties zijn op dinsdag Basisschool de Vijfhoeven, op donderdag dorpscafé De Steeg in Haarsteeg en op vrijdag basisschool De Bussel. Hier vindt ook de grande finale plaats op de 'Via Knotwilgia' (Verdilaan).

VLIJMEN - Vanaf maandag 6 tot en met vrijdag 31 mei kan er digitaal ingeschreven worden via de website www.avondvierdaagsevlijmen.nl. De kosten bedragen 6 euro. Nieuw dit jaar is dat een begeleider ook kan inschrijven voor 4 euro. Zij krijgen dan alle traktaties, maar geen medaille. Mocht je liever inschrijven op de inschrijfavond, dan kan dat ook. Deze is op dinsdag 28 mei tussen 19.30 en 21.00 uur in de Mand (Caleidoscoop). Kosten zijn dan voor de wandelaar 8 euro en voor de begeleider 6 euro. Hier kan worden gepind (voorkeur) of contant worden betaald.

Prijsvraag

Dit jaar is er ook een prijsvraag waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Een bowling kinderfeestje voor 8 kinderen, ter beschikking gesteld door de Hoge Heide en waardenbonnen van 10 euro ter beschikking gesteld door Top-1-Toys Van der Ven. Lees het boekje goed door en goed tellen!

Sponsoren

Daarnaast bedankt de organisatie alle sponsoren voor hun bijdrage! Hierdoor kunnen er weer lekkere traktaties worden uitgedeeld en is er een mooi programmaboekje gemaakt. Dit boekje wordt op de scholen uitgedeeld. Het is ook te vinden op de website. "Grote dank ook aan alle vrijwilligers die de Vlijmense Avondvierdaagse weer ondersteunen! We hopen natuurlijk op een groot aantal deelnemers en een mooi evenement! Tot zien bij de avondvierdaagse Vlijmen", aldus organisatoren Bernard, Udo, Chery en Annemieke.

Meer berichten