Ook in Heusden wordt met regelmaat gebridged. Op de foto van links naar rechts John Martens, Theo Janssen, Jip Spierings en Harry Petter.
Ook in Heusden wordt met regelmaat gebridged. Op de foto van links naar rechts John Martens, Theo Janssen, Jip Spierings en Harry Petter. (Foto: )

Initiatief voor nieuwe bridgeclub in Heusden

  Verenigingen

Verspreid over de gehele wereld spelen vandaag de dag 50 miljoen mensen bridge. Het kaartspel wordt in duo's gespeeld. "Bridgen is ontspannend. Het houdt je geest lenig en het bevordert de sociale contacten", aldus enkele Heusdenaren, die elkaar regelmatig opzoeken om de uitdaging van dit internationale kaartspel aan te gaan.

HEUSDEN - Het gaat hierbij om een clubje dat in huiskamers gezellige bridgebijeenkomsten houdt. "Een logische vraag is: waarom spelen we niet met meer mensen in de vesting dit kaartspel? En is er voldoende animo om in de vesting een bridgeclub op te richten?", aldus Harry Petter, één van de initiatiefnemers. Om de proef op de som te nemen, hebben zij samen besloten om het een periode te gaan proberen: vrijblijvend en zonder kosten. De proefperiode loopt van 10 april tot en met 26 juni. De nieuwe bridgegroep heeft als thuishaven de Seniorensociëteit aan de Demer 2 in Heusden.Tijdstip: iedere woensdag vanaf 14.00 uur. Aanmelden en meer info:
Ben van Hooft (0416-661814/bvhooft@home.nl), Sjaantje van der Stelt (06-48961910/sjaanvdstelt@mail.com), of Kiki Wijten (06-30800449/ruit1617@planet.nl).

Meer berichten