Toneelvereniging Zoeklicht staat op de planken met de komische thriller 'Een gast te veel'. De uitvoeringen zijn op vrijdag 22, zaterdag 23, zaterdag 30 en zondag 31 maart.
Toneelvereniging Zoeklicht staat op de planken met de komische thriller 'Een gast te veel'. De uitvoeringen zijn op vrijdag 22, zaterdag 23, zaterdag 30 en zondag 31 maart. (Foto: )

Zoeklicht brengt komische thriller

  Verenigingen

In maart kunnen liefhebbers van komische thrillers hun hart ophalen. De actieve toneelvereniging Zoeklicht speelt dan namelijk 'Een gast te veel' van de hand van Ton Davids. Zoeklicht zorgt al ruim dertig jaar voor vermakelijke toneeluitvoeringen in Elshout.

ELSHOUT - Dit keer wordt het publiek meegenomen naar hotel 'De zeven kabouters'. Daar boekt riooljournalist Gerard Hals een kamer. Het hotel wordt gerund door Anneke en Sjors en hun medewerkster Tilly. Anneke vreest voor een slechte recensie in het blad 'Grenzeloos Nederland'. Daarom doet ze er alles aan om Gerard een aangenaam verblijf te bezorgen. Helaas werkt haar man Sjors niet echt mee. Hij houdt zich meer bezig met detectives naspelen dan met het runnen van het hotel. En hotelgasten meneer Wagter en Elsa zijn ook niet echt gecharmeerd van de journalist. En dus voltrekt zich de ene na de andere ramp in het hotel. Komt het nog goed of wordt dit het einde van hotel 'De zeven kabouters'?
De uitvoeringen zijn op vrijdag 22, zaterdag 23 en zaterdag 30 maart om 20.00 uur en op zondagmiddag 31 maart om 14.00 uur in Gemeenschapshuis 't Rad aan de Kerkstraat 39 in Elshout. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief een pauzedrankje. Kijk voor aanvullende informatie en het bestellen van kaartjes op de website www.toneelvereniging-zoeklicht.nl, of bel met 06-12203480.

Meer berichten